KLINTA Hyttyskynttilä 80h

Klintan tuoksukynttilä, jossa yhdistyvät tuoreet appelsiinikukat ja rauhoittava laventeli, kuulostaa täydelliseltä kynttilältä, joka syttyy rauhoittamaan aktiivisen kesäauringossa vietetyn päivän jälkeen. Koska se pitää myös ärsyttävät hyttyset poissa, se on täydellinen tuoksukynttilä laitettavaksi esille illallispöytään pehmeänä kesäiltana. Kuka voisi kuvitella, että kaksi niin hyvää tuoksua kuin laventeli ja appelsiininkukat olisivat hyttysten vihakohde?

Suuri kynttilä, jossa on kolme sydänlankaa, on valmistettu täysin vegaanisista ainesosista, ja öljy, joka syntyy kynttilän palamisesta, sopii käytettäväksi hierontaöljynä tai pehmentävänä voiteena - mikä myös pitää hyttyset poissa ja estää hyttystenpuremat. Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi parveilevia hyttysiä vastaan ​​on suositeltavaa, että kaikki kolme sydänlanka sytytetään samanaikaisesti, mikä tarkoittaa myös, että tuoksu leviää. Joten vain sinä ja ympäristösi ette pääse nauttimaan taivaallisesta tuoksusta, vaan vältyt myös toimimasta nälkäisten hyttysten buffetina!

Nauti kesästä ilman hyttysiä vegaanisella, aromaattisella tuoksukynttilällä, jossa on laventelia ja appelsiininkukkaa - hyttysten arkkivihollista! Suuret ja tuoksuvat kynttilät, joissa on kolme sydänlankaa ja appelsiininkukan ja laventelin tuoksu. Kynttilän palaessa muodostunutta öljyä voi käyttää hierontaöljynä tai kehon rauhoittavana voiteluun - tuoksu- ja hierontakynttilä samassa!


Kynttilä sisältää vain vegaanisia aineksia, jotka ovat hyviä sekä ihmisille että ympäristölle. Kynttilä ei sisällä väriaineita, parabeeneja eikä mineraaliöljyjä.
Ei testattu eläimillä.

Tuoksu: Appelsiininkukka ja laventeli
Paloaika n. 80 h
Mitat: 12 x 12 x 12 cm
Paino: 850 grammaa.

55,90 €