Eldstickan Brandvarnarboxen Vit

Tillfälligt slut

Eldstickan vill bidra till ett snyggare och säkrare hem. Därför har vi satt ihop Brandvarnarboxen Vit som både är användbar och stilfull, fylld med eleganta tändstickor och en stilren brandvarnare – perfekt att ge bort till någon som du vill visa lite extra omtanke.

Vår nytänkande och unika design har förvandlat den klassiska tändsticksasken till en vacker inredningsdetalj. Lilla Eldstickan är nio centimeter hög, rymmer cirka 60 tändstickor av standardstorlek och har plån på baksidan av etiketten. Den eleganta glasflaskan sätter en personlig prägel på ditt hem.

Brandvarnaren med sin snygga och diskreta design passar alla hem och stilar. Den är lätt att installera med 3M dubbelsidig tejp eller med medföljande monteringsskruvar. Hela enhetens yta fungerar som en testknapp och har en stark varningssignal på 85 dB som varnar hela hushållet. Brandvarnaren har ett medföljande litiumbatteri som håller i upp till 10 år (ej utbytbart), efter 10 år rekommenderas det att man byter ut sin brandvarnare. Brandvarnarboxen Vit är perfekt både som present och till ditt eget hem.

Vikt: 414g
Storlek: 5,5 x 13,6 x 18,8 cm.

55,00 €