Butik Willa M: stilrent mys

Lagom - Hygge - Vintage

I Willa M möts svenskt lagom med danskt hygge! Vi uppmuntrar till stilren och naturnära inredning, och samtidigt hemtrevligt mys. Tidlös inredning är även hållbart!

Har du någon gång klivit upp på vinden, tagit tag i en dammtäckt pryl, och sett hur den snart får ett nytt liv, som en krona, med tidens ärr klart synliga, på ditt soffbord? Vill du att dina inredningsprodukter håller från tid till tid och tillsammans hittar en harmonisk klang?

Den här butiken bygger på skandinaviska bränd som representerar praktisk estetik, tillsammans med gamla fynd, som förgyller det nya. Hos oss hittar du gammalt och nytt, noggrant utvalda produkter som du trivs länge tillsammans med, kanske till och med för evigt. För de nya prylarna skapar du historien. Berättelsen föds i ditt hem och liv, tillsammans med dina nära och kära - i vardag och fest. Butik Willa M vill bidra med en unik känsla till varje hem med inspiration tagen från svunna tider.

Kontakta oss!

Butik Willa M drivs av en kvinnlig företagare, som på fritiden inreder släktens sommarställe Willa M och som vill göra den skandinaviska villaestetiken tillgänglig för alla. Välkommen att kontakta oss per e-post info@butikwillam.fi. Följ också vår IG-sida @butikwillam, för nyhetsinspiration från oss och andra.