Välkommen till

Butik Willa M!

I Willa M möts svenskt lagom med danskt hygge! Vi uppmuntrar till stilren och naturnära inredning, och samtidigt hemtrevligt mys. Tidlös inredning är även hållbart!

Butik Willa M drivs av företagaren Heidi, som på fritiden inreder släktens sommarställe Willa M och som vill göra den skandinaviska villaestetiken tillgänglig för alla.


Nya produkter

Kategorier


Kök & Dukning

I Willa M:s kök tar man det lugnt och kockar tillsammans med sina nära och kära - både inom- och utomhus. Skåla i vackra glas och smaka på något gott direkt ur formen, som är så vacker att du kan lyfta den direkt på bordet. Duka med duk i linne och fina grytunderlägg och brickor. Här hittar du praktiska och vackra ting till köket och picknicken på bryggan.


Ljus & Tändstickor

Lys upp världen! Med vackra ljus skapar du stämning året om - och visst är det underbart, då tändsticksasken är så vacker, att du gärna lämnar den synligt framme på soffbordet. Känn lugnet som omger dig då du just tänt ett ljus och känner doften av den sprakande stickan.


Bad & bastu

Att bada bastu är en del av villalivet. Här hittar du det du behöver för en stämningsfull spa-kväll eller till ett värmande bsatubad. Elda spisen, fyll badet, ge dig själv en stund av lyx, innan du virar in dig i den stora, mjuka handduken som väntar på bänken. Ah.


Lifestyle & accessoarer

Glöm inte dig själv medan du inreder din omgivning. Den perfekta accessoaren piggar upp dig och din stil och du kan bära på en avslappnad willa-stämning hela dagen.


Det Lilla Extra

Färska blommor direkt ur trädgården - läggs ibland i momis gamla kanna och ibland i en mera modern strömlinjeformad, simpel vas. Sätt dig med en ångande kopp te i mofas gamla gungstol. Här hittar du det lilla extra som förgyller vardagen.


Vintage - vindens skatter

Gillar du föremål som har en historia och berättelse? Här hittar du en ständigt varierande kollektion av gamla skatter, som hämtar personlighet och glädje i inredningen. 


Till Skrivbordet

Hemmakontoren är här för att stanna, och det är värt att inreda dem inbjudande. Här hittar du produkter som lockar dig till skrivbordet.


Säsong

Årligen återkommande fester, årstider och partyn - här hittar du de finaste prylarna för säsongen just nu.
Plocka fram dem igen nästa år - de är minst lika fina då!