Eldstickan Sammutuspeite Beige

Sammutuspeite ruotsalaiselta Eldstickanilta tyylikkäässä mustassa 'coffee table book' -laatikossa. Säilytä sammutuspeitettä helposti ja tyylikkäästi käden ulottuvilla esimerkiksi sohvapöydällä tai sivutasolla. Tämä sammutuspeite on beigenvärinen ja sopii jokaiseen kotiin.

Tulipalon sammuttamisessa jokaisella sekunnilla on merkitystä. Sammutuspeitteellä sammutat tehokkaasti pienet tulipalot. Säilytä peitettä niin, että se on helposti saavutettavissa ja pidä sitä lähellä onnettomuuden varalta. Sammutuspeite on valmistettu tiheästä lasikuitumateriaalista, joka kestää jopa 500 asteen lämpötiloja. Tutustuthan tarkasti paketissa toimitettaviin turvallisuusohjeisiin ja perehdytät muutkin perheen jäsenet sammutuspeitteen turvalliseen käyttöön. Kodin paloturvallisuudesta huolehtiminen on välittämistä! Eldstickan sammutuspeite, varmuuden vuoksi!

Anna sammutuspeitteen olla pakkauksessa, kunnes se tulee käyttöön.

Vedä peite narujen avulla ulos pakkauksesta.

Peitä tuli ja sammuta lämpö.

Jätä peite paikoilleen, kunnes tulipalo on varmasti sammunut.

Aseta sammutuspeite lähelle keittiötä, jossa suurin osa tulipaloista alkaa. On tärkeää, että sammutuspeite on helposti saavutettavissa. Ripusta peite tukevaan koukkuun, joka ei irtoa, kun vedät sammutuspeitteen ulos pussista.

Onnettomuuden sattuessa on tärkeää, että sammutuspeitettä käytetään oikein. Aseta avattu peite määrätietoisesti tulen yli ja paina käsillä tukahduttaaksesi palon.

Hävitä peite käytön jälkeen. 100% lasikuitua.

Sammutuspeite on hyväksytty eurooppalaisen standardin SS-EN-1869:2019 mukaisesti.
Rasian koko 28 x 18 x 6 cm.
Sammutuspeitteen koko 1,2 x 1,8 m.

65,00 €