Agentur Willa M

Agentur Willa M edustaa Suomessa tarkoin valittuja skandinaavisia, sekä skandinaavista villa-estetiikkaa henkiviä merkkejä, jotka kaikki tuovat jotain erityistä ja persoonallista estetiikan ja kotoilun maailmaan. Yrityksiä yhdistää myös paikallisuus, eettisyys ja selkeä oma tarina. Ruotsalaisilla on esteettisessä ja tarinallisessa brändäyksessä pitkät perinteet, ja tätä osaamista Agentur Willa M haluaa tuoda suomalaistenkin ulottuville.

Jos siis haluat tarjota asiakkaillesi eettisiä, esteettisiä ja persoonallisia tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen agentur@butikwillam.fi .Tutustu edustamiimme merkkeihin ja toimintatapaamme tarkemmin alta!

Voit myös sopia matalalla kynnyksellä käynnin showroomillemme Vantaan Fashion Centeriin!

Vi betjänar också på svenska!


Agentuuri, joka auttaa myös sinua myymään!

Valitsemme valikoimaamme ainoastaan brändejä, joista todella itse pidämme! Tuotamme aktiivisesti somesisältöä niin videoiden, kuin kuvienkin muodossa, sillä haluamme näyttää myös muille, miksi juuri nämä tuotteet ovat saaneet suosiomme. Tarjoilemme vinkkejä ja inspiraatiota, miten käyttää tuotteita ja jälleenmyyjänämme myös sinä hyödyt näistä materiaaleista ja voit hyödyntää niitä omissa kanavissasikin!


Teemme brändiemme kanssa paljon myös vaikuttajamarkkinointia ja työskentelemme aktiivisesti sen eteen, että tuotteet nousevat hypeen myös somessa, sopivien vaikuttajien kautta. Tämän teemme someyhteistöiden, pr-tapahtumien ja muiden näkyvyys-kampanjoiden kautta.

Kun tuotteet näkyvät, ne myyvät helpommin myös sinun hyllyiltäsi!


Tervetuloa showroomillemme!


Haluamme olla aina helposti tavoitettavissa ja vastaileimmekin nopeasti sähköposteihin ja some-viesteihin! Jälleenmyyjänämme voit sopia myös tapaamisen showroomillemme Vantaan Fashion Centeriin, jossa voimme kasvotusten käydä läpi valikoimaamme!


Haluatko uutiskirjeemme, josta saat ajankohtaisia vinkkejämme, tarjouksiamme sekä tietoa jälleenmyyjä-tapahtumistamme? Jätä meille yhteystietosi alle.

Agentur Willa M

agentur@butikwillam.fi

@agenturwillamMerkkimme

byEloise

byEloise perustettiin Lontoossa vuonna 2014. Kaikki alkoi hiuspampulan etsimisestä, joka näyttäisi ja tuntuisi hyvältä sekä kestäisi pitkään. Silloin byEloise kegitti rannekoruksikin käyvät pampulansa!

Unohda heikot pompulat, jotka katkeavat tai menettävät joustonsa, byEloisen pompulat pitävät paksuimmatkin hiukset tiukasti paikoillaan (puhumattakaan kestävästä paljon pidempään). 

Storefactory

Storefactory on etelä-ruotsalainen perheyritys, jonka tuotteet suunnitellaan Ruotsissa. Storefactory on tunnettu skandinaavisesta, modernista ja yksinkertaisesta tyylistään.

Klinta


Agentur Willa M. edustaa Suomessa huhtikuun alusta lähtien näitä upean ruotsalaisen perheyrityksen tuotteita, joissa yhdistyvät kotipuutarhan tuoksut ja tunnelma, kynttilänvalon kodikkuus ja hierontaöljyn arjen luksus. Kynttilänkin voi siis ajatella uudelleen! Klintan kynttilöistä polttamisen myötä muodostuvaa öljyä voi käyttää hierontaan, käsirasvana, kuiviin huuliin ja niin edelleen. Ne toimivat myös ihanina, mietoina huonetuoksuina, ja joistain kynttilöistä paljastuu vaikkapa yllätyskoru. Aineisosat ovat tietysti puhtaita, eettisiä ja luonnollisia, joten niitä voi laittaa huoletta iholle.

Klintan tarina on sympaattinen; sen juuret ovat omassa puutarhassa ja perheyrityksen aikanaan luotsaamassa puutarhakahvilassa ja -puodissa. Tuoksukynttilät kehitettiin alun perin sitä varten, että kahvilan asiakkaat saisivat viedä puutarhan tunnelmaa ja tuoksua myös kotiinsa. Tuotteesta tuli menestys, ja 2010-luvulta lähtien yritys on keskittynyt yksinomaan kynttilöihin ja huonetuoksuihin, jotka ovat levinneet niin Nobel-juhlien kattaukseen, tubettajien videoille kuin tyytyväisille käyttäjille ympäri maailmaa. Kansainvälisyydestä huolimatta tuotteen sielu on edelleen samassa ruotsalaisessa puutarhassa, ja yrityksen perustaja kertookin lähettävänsä jokaisen kynttilän mukana palasen rakastamaansa maata Skånessa. Yrityksen ajattelun ytimessä ovat laatu, etiikka, ympäristöasiat, hyvä palvelu ja paikallinen tuotanto. Ja se ainutlaatuinen pohjoisen puutarhan tuoksu ja tunnelma.

Pärlans

Tukholman helmi, elegantti ja nostalginen toffeekonditoria Pärlans nyt saatavilla Suomessa!

Syvänvihreät pakkaukset, kuparikattilassa kiehuva kultainen kinuski ja trendikkäänrosoisen Södermalmin urbaani kahvilatunnelma. Kuka voisi olla rakastumatta yritykseen, joka henkii vanhan maailman estetiikkaa ja jonka tuotteet maistuvat taivaalliselta. Ja jonka valmistamat karamellit paketoi Madame Rose -niminen käärintälaite!

Enää ei tarvitse matkustaa Tukholmaan, vaan sekä tukholmalaisten että turistien suosiman Pärlans konfektyrin upeat tuotteet ovat vihdoin tilatavissa lahden tältä puolen Agentur Willa M:n kautta. Toffeekarkkeja myyvä konditoria perustettiin vuonna 2010, ja sen ajatuksena oli tuoda tuo nostalginen muinoin joka kadunkulmassa myyty "kultainen karamelli" takaisin kuluttajien saataville. Kolmesta ainesosasta, voista kermasta ja sokerista, keitettävä toffee on edelleen yrityksen kulmakivi. Suosion kasvettua tuotanto on siirretty omasta kahvilasta suurempiin tiloihin, mutta käsityöläisyyden leima on yhä vahvasti mukana.

Pärlans-tuotteet sopivat monenlaisiin konsepteihin sisustuskaupoista kukkakioskeihin - pieni, kauniisti pakattu makea sopii aina pieneksi heräteostokseksi tai ihanaksi lahjaksi. 1930-lukua ja vanhan maailman estetiikkaa upeasti toisintavien tuotteiden ulkoasu on ruotsalaisittain mietitty pienintä yksityiskohtaa myöten, joten ne kelpaavat luksusta rakastaville, mutta samalla ne henkivät myös paikallisuutta, käsin tekemistä ja pienimuotoisuutta. Pärlans tarjoaa myös upeat kausituotteet esimerkiksi pääsiäiseksi ja jouluksi.


Eldstickan

Idea tulitikuista yksinkertaisen kauniissa lasipulloissa syntyi viisi vuotta sitten, kun tukholmalainen Martina Sahl heräsi pohtimaan, että tulitikut ovat olleet olemassa 170 vuotta, mutta näyttäneet aina suurin piirtein samalta. Onko niiden pakko olla pahvirasiassa? Martina halusi luoda tulitikuista ajattoman sisustuselementin, joka yksinkertaisuudessaan lisäisi kotiin kauneutta ja persoonallisuutta. Näin sai alkunsa Eldstickan. Jokaiseen väriin löytyy myös täyttömahdollisuus, joten kaunis pullo on käytännössä ikuinen. Sen lisäksi ne valmistetaan vastuullisesti tuotetusta puusta ja pakataan käsin Ruotsissa, joten ne ovat vastuullinen ja kestävä valinta.

Have A Look

Have A Look tarjoaa aivan supertyylikkäitä, kohtuuhintaisia lukulaseja, aurinkolaseja sekä tietokoneen valoilta suojaavia laseja tanskalaiseen tyyliin! Tällä silmälasivalikoimalla saat aina kuhunkin päivään ja asuun sopivat lasit ja saat varmasti kehuja laseistasi! Lukulasit ja tietokonelasit ovat helppo lisämyynti työpukeutumiseen ja aurinkolaseilla taas viimeistelet asun kuin asun!

IBU Jewels

Hillittyä eleganssia ja kimaltelevaa muotoilua! Nämä Balilla käsintehdyt korut on ommeltu pehmeälle ja laadukkaalle nahalle ja niissä käytetään japanilaisia Miyuki-helmiä sekä erilaisia kauniita puolijalokiviä. Lisäksi ne on kullattu ylimääräisellä pinnoitteella värin säilyttämiseksi kauniina pidempään. Nämä korut on tehty äitien ja naisten käsin, naisille tarjoten tekijöille mahdollisuuden tehdä töitä myös kotoa käsin ja samalla hoitaa perhettä. Tiesitkö muuten, että "ibu" tarkoittaa nainen ja äiti indonesiaksi?

Malmö Chokladfabrik


Omasta karkkitehtaasta unelmoivat kaikki, vai mitä? Malmöläiset kulinaristit toteuttivat jo vuonna 2004 lapsuudenunelmansa ja perustivat oman suklaatehtaan historialliselle Möllevågnsgatanille. Samalla he halusivat kunnioittaa kaupunginosan vanhaa konditoriaperinnettä. Nyt Malmö Chokladfabrikissa työskentelee jo iso joukkokäsityöläisiä nauttimassa paahtuvien kaakaopapujen tuoksusta ja uunituoreiden herkkujen koemaistelusta. Pienessä suklaatehtaassakaikki tehdään pieteetillä alkaen parhaiden kaakaopapujen ja muiden laadukkaiden raaka-aineiden valinnasta. Tehtaan ekologiset, reilun työn periaatteelle rakentuvat herkut sopivat kaikille: ne eivät sisällä soijaa, pähkinöitä tai gluteenia, ja vegaanisiakin vaihtoehtoja löytyy.

Act Of Caring

Ruotsalainen Act of Caring valmistaa pienessä työpajassaan luonnollisia ja vegaanisia tuotteita, joilla hoidat kodin pintoja kuten marmoria, nahkaa sekä muita materiaaleja. Tuotteiden tuoksut tulevat eteerisistä öljyistä ja tuoksumaailma on hienostuneen pehmeä ja pakkaukset ovat valmistettu täysin kierrätetystä muovista.

Haupt Lakrits

Haupt Lakrits valmistaa ja myy makeaa ja suolaista lakritsia, suklaakuorrutettua lakritsia ja kokkaukseen sekä leipomiseen tarkoitettuja lakritsituotteita. Yrityksen tuotteille yhteistä on intohimo alkuperää, valmistustapaa ja raaka-aineita kohtaan.

Lulu Copenhagen

Lulu Copenhagen ihastuttaa värikkäillä, leikkisillä koruillaan! Lulun korvikset myydään yksittäin ja voitkin koota niistä oman ihanan settinsä. Kuulimme, että Euroopassa Lululla on jo oma fanikuntansa, joka keräilee aina uusimmista mallistoista lempparituotteensa. LULUn perusti vuonna 2014 Kööpenhaminan Nørrebrossa Kööpenhaminassa sijaitseva pariskunta Anja & Rasmus Gottliebsen, jolla on yhteinen intohimo taiteeseen ja muotoiluun, ja sitä on saatavilla sekä tavarataloissa, muotikaupoissa että huippuluokan putiikeissa, jotka keskittyvät pääasiassa Euroopan markkinoille.

By Jolima 

By Jolima on elegantti ruotsalainen korubrändi, jonka perusti vuonna 2009 korusuunnittelija Josefine Nilsson. Josefinen intohimo on luoda koruja, jotka saavat jokaisen ihmisen kimaltelemaan. Merkin nimi By Jolima tulee hänen nimikirjaimistaan Josefine Lilly Margareta. By Jolima korut on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, messingistä, emalista, jossa kivet kuten kuutiozirkonia, viljellyt makeanveden helmet, lasikivet ovat yleisiä yksityiskohtia koruissa. By Joliman koruja nähdään usein muotilehdissä, TV-ohjelmissa ja julkkikset ja kuninkaalliset käyttävät niitä!


Agentur Willa M - Tiimi

Tiimimme koostuu omistajastamme, perustajastamme Heidistä, valokuvaajasta, myyntihenkilöstämme Pinjasta sekä somegurustamme Virvestä, joiden lisäksi apukäsinämme on useampia osa-aikaisia apureita!

Heidi

Heidi on Agentuurimme äiti, joka on veturina kaikessa työssämme! Heidi tekee päätökset edustamistamme merkeistä, hoitaa kaiken agentuurin hallinnoimiseen liittyvän, johtaa myyntityötä sekä markkinoinnin ja vaikuttajayhteistöiden hoitoa.

Pinja

Pinjan näkee useimmiten kameran kanssa ja hän kuvaakin agentuurin fiiliskuvia niin tuotteista kuin tapahtumistakin. Pinjan kädessä pysyy myös läppäri ja hän tekeekin agentuurin uutiskirjeet ja on myös aktiivisesti myynnissä mukana.

Virve

Virve on todellinen someguru! Virve onkin inspiroivien somevideoidemme ja reelssiemme takana ja hän suunnittelee ja toteuttaa videot aina tarvittavista tuotteista. Lisäksi Virvekin on kiinni myyntijutuissamme erityisesti showroomillamme.