Agentur Willa M

Willa M. edustaa Suomessa muutamia tarkoin valittuja ruotsalaisia merkkejä, jotka kaikki tuovat jotain erityistä ja persoonallista estetiikan ja kotoilun maailmaan. Yrityksiä yhdistää myös paikallisuus, eettisyys ja selkeä oma tarina. Ruotsalaisilla on esteettisessä ja tarinallisessa brändäyksessä pitkät perinteet, ja tätä osaamista Willa M. haluaa tuoda suomalaisten ulottuville.

Jos siis haluat tarjota asiakkaillesi eettisiä, esteettisiä ja persoonallisia tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen agentur@butikwillam.fi .Tutustu edustamiimme merkkeihin tarkemmin alla!

Vi betjänar också på svenska!

Pärlans

Tukholman helmi, elegantti ja nostalginen toffeekonditoria Pärlans nyt saatavilla Suomessa!

Syvänvihreät pakkaukset, kuparikattilassa kiehuva kultainen kinuski ja trendikkäänrosoisen Södermalmin urbaani kahvilatunnelma. Kuka voisi olla rakastumatta yritykseen, joka henkii vanhan maailman estetiikkaa ja jonka tuotteet maistuvat taivaalliselta. Ja jonka valmistamat karamellit paketoi Madame Rose -niminen käärintälaite!

Enää ei tarvitse matkustaa Tukholmaan, vaan sekä tukholmalaisten että turistien suosiman Pärlans konfektyrin upeat tuotteet ovat vihdoin tilatavissa lahden tältä puolen Agentur Willa M:n kautta. Toffeekarkkeja myyvä konditoria perustettiin vuonna 2010, ja sen ajatuksena oli tuoda tuo nostalginen muinoin joka kadunkulmassa myyty "kultainen karamelli" takaisin kuluttajien saataville. Kolmesta ainesosasta, voista kermasta ja sokerista, keitettävä toffee on edelleen yrityksen kulmakivi. Suosion kasvettua tuotanto on siirretty omasta kahvilasta suurempiin tiloihin, mutta käsityöläisyyden leima on yhä vahvasti mukana.

Pärlans-tuotteet sopivat monenlaisiin konsepteihin sisustuskaupoista kukkakioskeihin - pieni, kauniisti pakattu makea sopii aina pieneksi heräteostokseksi tai ihanaksi lahjaksi. 1930-lukua ja vanhan maailman estetiikkaa upeasti toisintavien tuotteiden ulkoasu on ruotsalaisittain mietitty pienintä yksityiskohtaa myöten, joten ne kelpaavat luksusta rakastaville, mutta samalla ne henkivät myös paikallisuutta, käsin tekemistä ja pienimuotoisuutta. Pärlans tarjoaa myös upeat kausituotteet esimerkiksi pääsiäiseksi ja jouluksi.


Eldstickan

Idea tulitikuista yksinkertaisen kauniissa lasipulloissa syntyi viisi vuotta sitten, kun tukholmalainen Martina Sahl heräsi pohtimaan, että tulitikut ovat olleet olemassa 170 vuotta, mutta näyttäneet aina suurin piirtein samalta. Onko niiden pakko olla pahvirasiassa? Martina halusi luoda tulitikuista ajattoman sisustuselementin, joka yksinkertaisuudessaan lisäisi kotiin kauneutta ja persoonallisuutta. Näin sai alkunsa Eldstickan. Jokaiseen väriin löytyy myös täyttömahdollisuus, joten kaunis pullo on käytännössä ikuinen. Sen lisäksi ne valmistetaan vastuullisesti tuotetusta puusta ja pakataan käsin Ruotsissa, joten ne ovat vastuullinen ja kestävä valinta.

Erika Tubbin

Erika Tubbin pitää huumorista, fikasta ja shampanjasta - ja tämä todella näkyy hänen tuotteissaan. Graafiset mukit ja muut keittiötuotteet hauskoilla teksteillä ovat samalla sekä yksinkertaisen tyylikkäitä että hauskoja; ne tuovat hymyn huulille ja iloa päivään. Norrköpingiläinen Erika on itseoppinut designer, joka on tehnyt tuotteita jo kohta kaksikymmentä vuotta. Korkealaatuiset tuotteet valmistetaan Ruotsissa ja muualla Euroopassa mahdollisimman ympäristöystävällisistä materiaaleista.

Nabo

NABO on ruotsalaista murretta ja tarkoittaa naapuri. Nimi kuvailee tunnetta, jota brändi haluaa olla - asiakkaidensa hyviä lähinaapureita. Nabon tuotteet tuotetaan ja pakataan Ruotsissa. Nabon valikoimasta löytyy ihania kahvi- ja tee-tuotteita sekä jo klassikoksi muodostuneet kahvi- ja tee-joulukalenterit!

Wellmark

Hollantilainen Wellmark on todellinen hyvän mielen tuote! Tarjolla on vegaanisia, kestävästi tuotettuja saippuoita, rasvoja ja pesuaineita kauniissa ja tyylikkäissä apteekkipulloissa hauskoilla sanaleikeillä kruunattuna. Wellmarkin idea tiivistyy sanoihin ilo ja kestävyys: yritys haluaa tuottaa iloa ihmisille niin valmistusprosessin kuin itse tuotteidensa kautta. "May all your troubles be bubbles"!