Butik Willa M: kodikkaasti ja kohtuudella kerrostaen

Lagom - Hygge - Vintage

Willa M:ssä ruotsalainen lagom kohtaa tanskalaisen hyggen! Rohkaisemme sinua sisustamaan tasapainoisesti, eleettömästi ja maanläheisesti, mutta samalla lämpimästi ja kodikkaasti. Ajaton sisustaminen on myös kestävää.

Oletko joskus kiivennyt vintille, ottanut käteesi vanhan pölyn peittämän esineen ja nähnyt heti, miten se pian loistaa simppelin skandisisustuksen kruununa sohvapöydälläsi, ajan tuomat kolhut ylpeästi näkyvillä? Entä haluatko, että hankkimasi uudet sisustusesineet kestävät aikaa ja katsetta sekä toimivat aina harmonisesti yhteen?

Tämä kauppa rakentuu skandinaavista käytännöllisyyttä ja estetiikkaa edustaville uusille esineille sekä niiden kanssa kauniisti kerrostuville vanhoille löydöille. Meiltä saat uutta ja vanhaa, tarkasti mietittyä ja valikoitua, esineitä, joiden kanssa viihdyt pitkään, ehkä ikuisesti. Ja uusille esineille luot tarinan sinä. Kertomus syntyy sinun kodissasi ja käsissäsi, perheesi ja läheistesi kanssa vietetyn arjen ja juhlan keskellä. Butik Willa M haluaa tuoda jokaiseen kotiin uniikin tunnelman, inspiraationa menneet ajat.

Ota yhteyttä!

Kaupan taustalla on sukumökillään Willa M:ssä vapaa-ajallaan sisustava naisyrittäjä, joka haluaa tuoda skandinaavisen villaestetiikan kaikkien ulottuville. Jos sinulle herää kysyttävää, ota yhteyttä info@butikwillam.fi. Kannattaa seurata IG-sivuamme @butikwillam, jossa tiedotamme uutuuksista ja esittelemme sisustusfilosofiaamme!