Eldstickan Sytytysvilla

Tästä kauniista mustasta laatikosta löydät noin 30 rullaa luomu- ja ympäristöystävällistä materiaalia, jotka auttavat sinua sytyttämään grillin kesällä tai pitämään lämmön takkaan talvella. Täydellinen heille, jotka haluavat sytyttää tulen nopeasti ja turvallisesti takassa, grillissä tai nuotiossa. Lisäksi purkki on hieno yksityiskohta kotisi sisustuksessa. Muista vain olla varovainen, sillä vaikka ostit myös meidän sammutuspeittomme, emme halua sinun joutuvan käyttämään sitä.

Eldstickanin sytytysvilla on valmistettu useista puulajeista ja steariinista, jotka eivät ole öljyjohdannaisia, joten se on vaaratonta ja myrkytöntä. Aseta yksi tai kaksi sytytysrullaa valitsemasi puun tai hiilen polttoaineen joukkoon. Sytytä varovasti esimerkiksi yhdellä tulitikuillamme. Aseta jäljelle jääneet puut niin, että liekki ei sammu ja odota, kunnes se palaa kunnolla ennen kuin lisäät puita.

Sytytyspalat täyttävät standardin EN 1860-3 vaatimukset, mutta niitä tulee säilyttää erillään muista sytytyslähteistä ja avotulesta sekä lasten ulottuvista.

HUOM! Älä käytä puhdasta alkoholia tai bensiiniä sytyttämiseen tai uudelleensytytykseen sammutuksen jälkeen. Käytä vain sytyttimiä, jotka ovat eurooppalaisen standardin (EN1860-3) mukaisia.

25,00 €