Salmiakkia ja valkosuklaata, kahta erilaista vaniljaa sekä tammitynnyrissä kypsytettyä Trapanilaista merisuolaa. Hitaasti kypsytettyä salmiakkia, jota ympäröi kahdella vaniljalla maustettu valkosuklaa sekä tammitynnyrissä kypsytettyä merisuolaa Sisilian Trapanista. Vanilla Orchid on suklaalakritsi, jota paneelimme maistoi syksyn aikana. Herkkua maistamaan päässeet rakastuivat täysillä. Meille on täysin mahdotonta käyttää mitään muuta kuin kahta erilaista vaniljaa. Rakastamme Madagaskarin vaniljan monimutkaisempaa ja perinteisempää makua, kun taas polynesialainen vanilja tekee vaniljan mausta vahvemman. Ja sitten tietysti suola. Sisiliasta Italiasta peräisin oleva Trapani-suola, joka on poimittu käsin 3000 vuotta vanhoista suola-altaista ja kypsytetty tammitynnyreissä. Ei lisättävää!
Paino 250 g.