KLINTA eteerinen öljy 10 ml, Vadelma & Lime

Loppuunmyyty

Klintan eteeriset öljyt saat samoissa tuoksuissa kuin suositut huonetuoksut ja tuoksukynttilät. Eteeristä öljyä voit käyttää monella eri tavalla, esimerkiksi kylpyvedessä, imurin pölypussissa raikastajana ja tuoksulyhdyissä tai aromalampuissa. Klintan eteerinen öljy toimii niin elektronisissa- kuin tuikulla lämmitettävissäkin haihduttimissa. Tippaa öljyä pieneen määrään vettä. Lisää käyttöideoita saat tuotteen tarkemmista tiedoista!

Käytä eteeristä öljyä esimerkiksi:

- tuoksulyhdyissä, aromalampuissa tai -haihduttimissa. Toimii niin elektronisissa ja tuikulla lämmitettävissä haihduttimissa. Laita tippa öljyä pieneen määrään vettä ja nauti tuoksusta.

- imurin pölypussissa raikastajana eteerinen öljy toimii siten, että lisäät pari tippaa öljyä pölypussin pinnalle. Imuroidessa tuoksu leviää huoneilmaan.

- kylpyvedessä muutama tippa riittää tunnelmalliseen tuoksuun

- lisää muutama tippa tuoksuöljyä saunan löylyveteen.

- silityksessä saat ihanat tekstiilit, kun laitat suihkepulloon vettä ja muutama tippa tuoksuöljyä. Kostuta ja silitä! Kannattaa kuitenkin kokeilla ennen käyttöä huomaamattomaan kohtaan kankaassa välttääksesi ongelmia.

- Flunssaisena tukkoisuutta helpottaa tippa eukalyptus- tai minttuöljyä tyynyssä.

- Vaatekaappiin ja liinavaatekaappiin saat hyvää tuoksua, kun imeytät muutaman tipan tuoksuöljyä puuvillapussiin ja laitat pussi kaappiin

- Lisää kuumaan veteen sitrusöljyä ja liota siivous- ja tiskirättejä siinä vähintään tunnin ajan. Saat ihanan puhtaat ja raikkaat rätit! Sitrusöljy on kuumassa vedessä antibakteerinen.

- Tee itse oma pyykkietikka: sekoita 2dl 24% etikkaa, 5dl vettä ja 5-20 tippaa haluamaasi eteeristä öljyä. Ravista huolellisesti. Lisää muutama ruokalusikallinen pesukoneen huuhteluainelokeroon. 

12,90 €