KLINTA huonetuoksu, Mustapippuri & Papyrus

Klintan huonetuoksu levittää kotiisi miellyttävän tuoksun. Lisää vain bambutikut kauniiseen pulloon ja anna tuoksun valloittaa. Voit säädellä tuoksun voimakkuutta tikkujen määrällä, sillä lisäämällä tikkuja myös tuoksu voimistuu. Klintan huonetuoksujen valmistuksessa on erityisesti kiinnitetty huomiota luonnonmukaisuuteen ja ekologisuuteen. Klintan huonetuoksujen pohjana on soijapavuista valmistettu öljy, johon on lisätty eteerisiä öljyjä. Soijapavut ovat nopeakasvuisia, helppohoitoisia sekä luontoa säästäviä viljelykasveja. Poiketen monista muista huonetuoksuista, Klintan huonetuoksut eivät sisällä herkistäviä ainesosia kuten alkoholia, glykolia tai asetonia.

Tuoksuseloste: Aromaattinen, mausteinen mustapippuri ja savuinen, karkea papyrus muodostavat liiton vivahduksella suitsuketta ja meripihkaa. Tuloksena jännittävä ja voimakas, maskuliininen tuoksu, joka sopii sekä naisille että miehille.

Koko: 50 ml + bambutikut.

Käyttöohjeet: Lisää vain bambutikut pulloon ja anna tuoksun valloittaa. Voit säädellä tuoksun voimakkuutta tikkujen määrällä, sillä lisäämällä tikkuja myös tuoksu voimistuu. 

19,90 €