Adventtikalenteri, jossa on neljä luukkua – jokainen sunnuntai tarjoaa karamellipalan, joka on tarpeeksi suuri jaettavaksi tai nautittavaksi ihan itse. Herkut on valmistettu sesongin parhaista kermakaramellin mauista ja kuorrutettu tummalla tai vaalealla luomusuklaalla. Neljä herkullista makua valaisemaan joulukuun pimeyttä.
Kalenterin maut: Minttu tummassa suklaassa, Kardemumma maitosuklaassa, Manteli maitosuklaassa sekä Appelsiini & Suklaa tummassa suklaassa.
Ainesosat: Sokeri, kerma, glukoosisiirappi, voi, suklaa (sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, kaakaomassa, vanilja, emulgointiaine auringonkukkalesitiini), manteli, merisuola, piparminttuöljy, appelsiiniöljy, bourbonvanilja ja kardemumma.
Voi sisältää jäämiä pähkinöistä.
Parasta ennen: tammikuu 2026.