Kulta- ja hopeakorut kiiltäviksi - näin herätät rakkaat korusi eloon Act Of Caring -kiillotusliinalla.

15.03.2024

Kulta- ja hopeakorut ovat olleet suosittuja jo tuhansien vuosien ajan ja ne ovatkin todella upeita ollessaan puhtaita ja kiiltäviä, mutta kuten mikä tahansa käyttöesine, myös ne tarvitsevat säännöllistä puhdistusta säilyttääkseen luontaisen kiiltonsa ja kauneutensa. Internet on pullollaan puhdistusvinkkejä erilaisille koruille, mutta usein unohdetaan, että esimerkiksi kulta on todella arvokas metalli, joka oikein pidettynä säilyttää tai jopa kasvattaa arvoaan eli sen puhdistuksen kanssa tulee olla erityisen varovainen.

Kulta ja hopeakorujen puhdistaminen

Act Of Caring -kiillotusliina on hellävarainen, tehokas ja helppo puhdistusliina kulta- ja hopeakoruille sekä muille kultaisille ja hopeisille esineille. Pehmeä liina on kyllästetty saippualla puhdistustehon lisäämiseksi ja se antaa raikkaan säteilevän kiillon vahingoittamatta herkkiä jalometalleja.

Miten puhdistaa kulta- ja hopekorut, niitä vaurioittamatta?

  1. Kerää kaikki puhdistettavat esineet ja etsi mukava paikka putsaukseen.

  2. Poista Act Of Caring -kiillotusliina koruille ja metalleille pakkauksestaan.

  3. Hankaa esineet kuivalla liinalla ja ota liinasta aina puhdas kohta seuraavaa esinettä varten. Näin tummuneet ja tahriintuneet aarteesi muuttuvat jälleen kirkkaaksi!

Act Of Caring -kiillotusliina on pieni, mutta suuri sijoitus rakkaille, jopa tunnearvoa sisältäville kulta- ja hopeaesineillesi. Pidä siis niistä huolta ja nauti korujen kauneudesta koko niiden ikuinen ikä.

Act of Caring jälleenmyyjäksi? Agentur Willa M toimii Act of Caring edustajana Suomessa. Jos sinunkin asiakkaasi rakastavat puhtaita pintoja kotona, luonnollista puhtaanapitoa ja ajattomia materiaaleja kuten puuta, marmoria ja nahkaa, voisi Act of Caring -tuotteet olla täydellinen lisä valikoimaasi. Ota yhteyttä sähköpostise osoitteeseen agentur@butikwillam.fi niin lähetämme sinulle lisätietoja! Olet myös lämpimästi tervetullut tutustumaan brändiin ja muihin edustamiimme tuotteisiin showroomillemme Vantaalle.