Nahkasohvan puhtaanapito helposti ja ekologisesti – näin puhdistat nahkasohvan Act of Caring -nahanhoitosetillä

20.02.2024

Nahkasohva on kaunis ja ajaton kaluste, joka kestää oikein hoidettuna vuosia, jopa vuosikymmeniä! Nahka onkin luonnollinen ja kestävä materiaali, joka luo ylellisen ja lämpimän ilmeen mihin tahansa tilaan. Se on myös hengittävä materiaali, mikä tekee siitä mukavan istua ja koskettaa. Nahka kestää hyvin käyttöä ja ikääntyy kauniisti ajan mittaan, jos sitä hoidetaan asianmukaisesti.

Nahkakalusteet ovatkin siis sijoitus kotiisi, ja niiden säännöllinen huolto on avain niiden pitkäikäisyyteen ja siistin ulkonäön säilyttämiseen. Nahkasohvan päivittäinen käyttö altistaa sen likaantumiselle, pölylle ja rasvaläiskille, mikä voi vaikuttaa sen ulkonäköön ja kestävyyteen ajan mittaan. Huolellinen puhdistus ja säännöllinen hoito ovat olennaisia nahkasohvan pitkäikäisyydelle ja kauneudelle.

Vaikka nahkasohvan puhtaanapito mielletään helpoksi, ei nahkasohvalle kannata käyttää mitä tahansa ainesosia. Act of Caringin nahanhoitosetti tarjoaa täydellisen ratkaisun nahkakalusteidesi puhtaanapitoon ja hoitoon. Setin tuotteet ovat 100 % luonnollisia, biohajoavia sekä vegaanisia, ja ne on valmistettu vastuullisesti Ruotsissa. Tämä tekee niistä ihanteellisen valinnan ympäristötietoisille kuluttajille, jotka arvostavat luonnonmukaisia ja kestäviä tuotteita. Act of Caringin ajatuksena onkin tarjota ihonhoitoa kodin eri pinnoille – ethän lisäisi omallekaan ihollesi mitä tahansa kemikaaleja?

Näin puhdistat nahkasohvan:

  1. Aloita nahkasohvan puhdistus puhdistamalla sohvasta pöly, lika ja rasvatahrat Act of Caring -nahanpuhdistussuihkeella. Suihkuta ainetta veteen, kostuta liina seoksessa ja pyyhi nahka puhtaaksi kostealla liinalla.

  2. Kun nahkasohva on puhdistettu, tulee se vielä rasvata. Act of Caring hoitava nahkabalmi pidentää nahkakalusteiden ja -tuotteiden käyttöikää kosteuttamalla nahkaa luonnollisella tavalla, sekä suojaamalla sitä tahroilta ja vedeltä. Levitä nahanhoitorasvaa setin mukana tulevan sienen avulla. Aloita kostuttamalla sieni vesi-puhdistusaine -seoksessa ja rutista sen jälkeen sienestä ylimääräinen neste pois ja levitä nahanhoitorasvaa sienen avulla. Anna nahkabalmin imeytyä kunnolla ennen kuin käytät sohvaa. Tuotteesta tulee pieni luonnollinen tuoksu, joka kuitenkin haihtuu nopeasti.

  3. Lopuksi voit vielä kuivata sohvan tarvittaessa! Huom! Sohvaa ei missään vaiheessa kastella märäksi, vaan nihkeä liina ja pieni määrä nahkabalmia riittää. Katso ohjevideo tuotteiden käyttöön täältä.

Act of Caring nahanhoitosetti sopii loistavasti käytettäväksi kaikilla nahkaisilla huonekaluilla, kuten nahkasohvilla ja nojatuoleilla, nahkaisilla auton- ja pyöränpenkeillä sekä esimerkiksi nahkakengillä ja -laukuilla. Näin voit pitää kaikki nahkapinnat kotona tai matkalla huippukunnossa helposti ja vaivattomasti. Pidä huolta nahkasohvastasi ja muista nahkakalusteistasi Act of Caring -nahanhoitosetin avulla ja nauti niiden kauneudesta ja kestävyydestä vuodesta toiseen! 

Act of Caring jälleenmyyjäksi? Agentur Willa M toimii Act of Caring edustajana Suomessa. Jos sinunkin asiakkaasi rakastavat puhtaita pintoja kotona, luonnollista puhtaanapitoa ja ajattomia materiaaleja kuten puuta, marmoria ja nahkaa, voisi Act of Caring -tuotteet olla täydellinen lisä valikoimaasi. Ota yhteyttä sähköpostise osoitteeseen agentur@butikwillam.fi niin lähetämme sinulle lisätietoja! Olet myös lämpimästi tervetullut tutustumaan brändiin ja muihin edustamiimme tuotteisiin showroomillemme Vantaalle.