Lahjaideoita äidille

29.04.2024

Lahjaidean keksiminen äidille ei ole aina helppoa... Rakkaan ihmisen muistamisessa ajatus on aina tärkein, eikä lahjaa kannata miettiä stressaantumiseen asti. Haluamme tässä postauksessa esitellä muutamia helppoja ja ihania lahjaideoita äideille, isoäideille ja äitihahmoille – nämä lahjaideat toimivat niin äitienpäivänä, syntymäpäivinä kuin joulunakin.

Pientä ja kaunista, arjen luksusta

  • Eldstickanin kauniit pienet tulitikut. Nämä ovat täydellinen lahja äideille, jotka rakastavat sisustamista ja kynttilöitä sekä arvostavat kauniita pieniä asioita. Näitä tyylikkäitä lasipurkkeja on saatavilla useassa eri värissä ja ne sisältävät noin 60 tulitikkua. Pullon takaosasta löytyy raapaisupinta tikkujen sytyttämistä varten. Pullot ovat uudelleen täytettäviä, joten näistä riittää iloa pitkään!
  • Klintan valloittavat huonetuoksut. Huonetuoksu on oiva lahja äidille, jolla on jo kaikkea! Klintan huonetuoksu sisältää kauniin lasisen pullon, tuoksuöljyn ja bambutikut. Tuoksun käyttäminen on todella helppoa – lisää vain tikut pulloon ja anna ihanan tuoksun levitä asuntoon. Klintan huonetuoksut poikkeavat monista muista huonetuoksista, sillä ne eivät sisällä herkistäviä ainesosia, kuten alkoholia, glykolia tai asetonia. 

Herkkulahja on varma valinta

  • Toffeeta ja käsinvalmistettuja tuotteita rakastavalle äidille Pärlansin karamellirasia on enemmän, kuin täydellinen lahja. Herkulliset käsitehdyt maut yhdistettynä kauniisiin pakkauksiin sulattavat kenen tahansa sydämen ja vievät kielen mennessään!
  • Lakritsia tai leivontaa, tai vaikka molempia rakastavalle äidille ehdoton lahja on Haupt Lakrtisin herkut. Haupt Lakrits valmistaa makeaa ja suolaista lakritsia, erilaisia suklaakuorrutettuja lakritseja sekä kokkaukseen ja leivontaan sopivia lakritsituotteita. Makuja löytyy jokaiseen lähtöön. Kääri pakettiin vaikka useampi maku ja maistelkaa niitä äidin kanssa yhdessä!

  • Pärlansin pehmeät kinuskikastikkeet valmistetaan aidosta kermasta, voista ja sokerista. Ne sopivat niin jäätelöön, lettuihin, dippaamiseen kuin leivontaankin, mikä tekee niistä täydellisen korkealaatuisista makeisista nauttivan äidin lahjan. Tutustu kastikkeiden laajaan makuvalikoimaan verkkosivuiltamme!

  • Gluteenitonta, soijatonta tai pähkinätöntä ruokavaliota noudattavalle äidille ovat Malmö Chockladfabrikin tuotteet nappivalinta. Jos nämä suklaamakeiset kelpaavat jopa Ruotsin kuninkaallisille ja Nobel-juhliin tarjoiltavaksi, rakastaa myös äitisi niihin takuulla!

Kaunis koru piristää arkea ja juhlaa

  • Uniikkia, kaunista käsityötä tarjoileva IBU JEWELS auttaa naisia ja äitejä työllistymään Balilla ja jo siksi heidät korut ovat loistava lahjaidea äidille. Esimerkiksi kuvan upeat katseen vangitsevat sormukset, ovat kaikki säädettävissä ja näin sopivat jokaisen äidin sormeen. Laajasta valikoimasta löytyy myös mm. upeita makeanveden helmillä koristeltuja kultakoruja, jotka sopivat asuun kuin asuun.

  • Klassisen kauniista ja ajattomasta tyylistä tunnetulle äidille oiva valinta lahjaksi on By Joliman upeat kullan- ja hopeanväriset korut.

Tutustu myös muihin korumerkkeihimme ja löydä täydellinen äitienpäivälahja tai vaikkapa syntymäpäivälahja äidillesi: LULU, ByEloise. Lisää ihania lahjaideoita äidille löydät verkkokaupastamme!